(06 1) 369 2750 info@vasalatcentrum.com
Oldal kiválasztása

Az új DoorSafe 600-as zárgeneráció a többpontos bejárati- vészkijárati és pánik ajtózárak területén teljes vasalatmegoldásokat kínál. A ROTO ezenkívül minden egyéb, az ajtóval kapcsolatos kiegészítő vasalatalkatrészekről is gondoskodik, legyen szó akár fa-, műanyag vagy alumínium ajtóról.

Egy minőségi ajtó egyértelmű bizonyítéka, ha évek múltán is tökéletesen tömörít és biztonságosan zár. Ezért abszolút fontos a megfelelő vasalat használata. Éppen ezért a ROTO, mint az ajtózárak, küszöbök, pántok és minden tok-szárny kapcsolathoz köthető alkatrész specialistája – tökéletes választás.

Szigeteltebb
Az egyedülálló kombinált kiegészítőzár – az acélcsap és acélkampó egyidejű zárásának köszönhetően – Minden bejárati ajtónak megbízható, biztonságos és jól hőszigetelő képességgel rendelkező zárást biztosít, akár évekig is.

Energiatakarékos
A kiváló hatásfokkal rendelkező kombinált kiegészítőzár gondoskodik a megfelelő tömítettségről, mely nemcsak a huzat és a hideg ellen hatásos, de egyúttal jelentősen javítja a lakás emissziós értékét is.

RotoSil Nano felület – a nagyfokú korrózió állóság.
Páratartalom, kipufogógázok, tisztítóanyagok…
A laboratóriumi vizsgálatok – melyek során a RotoSil Nano felület különböző agresszív környezeti behatásoknak lett kitéve – egyértelműen kimutatták a felület különleges ellenálló képességét. A felület a nano részecskék egyedi struktúrájának köszönhetően válik egyedülállóan ellenállóvá még extrém környezetben is. Mivel az eljárás mentes a króm kötésektől ezért higiénikus, nem környezetkárosító és az egészégre sem ártalmas.

Biztonság.
A Roto DoorSafe kombinált kiegészítőzára – kiviteltől függetlenül – ellenáll a 3-as ellenállási osztálynak megfelelő betörési kísérletnek.

10 éves garancia.
A Roto tökéletesen tudatában van az ajtóvasalati minőségének, ezért a DoorSafe 600-as zárgeneráció modelljeire 10 éves működési garanciát kínál. Ezt a Roto-n kívül egyik vasalatgyártó sem vállalja.

A Roto DoorSafe 600-as zárgeneráció termékpalettáján már pánikajtó és a vészkijárati ajtózárak is megtalálhatóak.